تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است

هشدار وزارت کشور عراق درباره آتش‌زدن چادرهای معترضان

سخنگوی وزارت کشور عراق درباره تصمیم گروهی در میان معترضان برای آتش‌زدن چادرهای تظاهرات‌کنندگان که در برخی از میادین نصب شده است، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی وزارت کشور عراق برای جلوگیری از انحراف مسیر اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم این کشور بیانیه‌ای را صادر کرده است.

 

به گزارش پایگاه خبری الغد پرس، سخنگوی وزارت کشور عراق روز یکشنبه در بیانیه‌ای درباره وجود گروهی در میان تظاهرات‌کنندگان که قصد آتش زدن چادرهای نصب شده را دارند، هشدار داد.

 

«خالد المحنه» گفت که «اطلاعاتی به دست ما رسیده که نشان می‌دهد گروهی قصد دارند چادرهای معترضان را آتش بزند و از طرفی نیروهای امنیتی را متهم بکنند».

 

وی افزود: «وزارت کشور عراق به همه تظاهرات‌کنندگان شدیدا درباره این مساله هشدار می‌دهد و به نیروهای امنیتی این کشور ابلاغ کرده که مراقب عناصر مشکوک برای شکست طرح‌ها و برنامه‌های خبیثانه آنها که منجر به انحراف مسیر اعتراضات مسالمت‌آمیز باشند».

 

معترضان عراقی از ظهر جمعه گذشته، دومین دور از تظاهرات خود در اعتراض به بیکاری، فساد در بین مسئولان و شرایط نابسامان اقتصادی و معیشتی آغاز کرده‌اند. درگیری معترضان با نیروهای امنیتی در برخی از شهرهای عراق مقامات عراقی را مجبور به وضع مقررات منع آمد و شد در هفت استان کرده است.

منبع: فارس

ارسال نظر